Stranger Things 4, volumul 2: la ce oră are premiera pe Netflix?

A que hora se estrena Stranger Things 4 volum 2 Netflix

Așteptarea a fost foarte lungă și cel puțin "dureros" , pentru că fiecare zi care trecea devenea practic eternă. Acesta a fost sentimentul pe care l-am avut mai mulți dintre noi, cei care lucrăm la Androidphoria.

De asemenea, ați numărat invers secundele, minutele, orele și zilele pentru a vă putea bucura de ultimele două capitole din Stranger Things? Dacă răspunsul dvs. este "da" , vrem să vă spunem că așteptarea a luat sfârșit.

După cum probabil știți deja, Stranger Things 4, volumul 2 va ajunge pe Netflix pe 1 iulie , ziua în care poate fi descoperit rezultatul final al unuia dintre cele mai bune seriale pe care le-a avut Netflix până acum.

La ce oră au premiera pe Netflix cele două episoade din Stranger Things 4, volumul 2?

A că hora se întâlnește Stranger Things 4 volumul 2 pe Netflix

Dacă ai cerut ziua la serviciu sau ești în vacanță și vrei să te bucuri de sfârșitul Stranger Things înaintea oricui, ar trebui să iei un pix și hârtie.

În continuare vom arăta tu la ce oră Stranger Things 4, volumul 2 este lansat în Spania , Argentina, Mexic și alte țări vorbitoare de spaniolă:

  • Argentina : 04:00 AM.
  • Bolivia : 03:00 AM.
  • Chile : 04:00 AM.
  • Costa Rica : 01:00 AM.
  • Columbia : 02:00 AM.
  • Ecuador : 02:00 AM.
  • El Salvador : 01:00 AM.
  • Spania : 09:00 AM.
  • Guatemala : 02:00 AM.
  • Honduras : 01:00 AM.
  • Mexic : 02:00 AM.
  • Nicaragua : 01:00 AM.
  • Paraguay : 04:00 AM.
  • Peru : 02:00 AM.
  • Panama : 02:00 AM.
  • Puerto Rico : 03:00 AM.
  • Uruguay : 04:00 AM.
  • Venezuela : 03:00 AM.

De-acum inainte, vă sfătuim să creați un memento pe mobil , sau folosiți asistentul Google pentru a vă aminti de momentul în care ultimele două episoade din Stranger Things vor fi lansate pe Netflix.

Fără altceva de adăugat despre asta, avem o notă foarte interesantă pe care ar trebui să o vezi dacă ești fan al acestei serii. În cadrul acestuia vorbim despre cele 5 filme pe care ar trebui să le vezi dacă ți-a plăcut Stranger Things 4.